Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer huren

Vervoer je fiets veilig met de Scicon AeroComfort MTB-softcase

Deze soft case van Scicon combineert de flexibiliteit en lichtheid van een zachte tas met de stabiliteit en veiligheid van een hardcase. De Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer werd immers voorzien van een metalen structuur voor een betere bescherming van je fiets tijdens het vervoer in de auto, de bus, de trein en het vliegtuig.

Het geïntegreerde ‘MTB Antishock’-frame beschermt de kwetsbare onderdelen tegen schokken en trillingen. Deze fietstas is geschikt voor wielformaten tot 73,7 centimeter of 29 inch, en zelfs een ‘lefty’-voorvork past zonder problemen!

De dubbel gevoerde, interne wieltassen met ritssluiting, de gevoerde stuurbeschermer en het grote binnenvak met ritssluiting voor accessoires, een helm of schoenen maken deze zachte fietskoffer tot een trouwe reisgezel voor jou en je teerbeminde bike.

Afmetingen
135 cm × 90 cm × 22 cm
Softcase

Reizen met de auto of met de autobus betekent vaak beperkte bagageruimte. Dan is het fijn als de koffers een beetje meewerken, en is een softcase of zachte koffer dus enorm handig.

Gewicht
9,00 kg
€ 75,00 per week

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je de fietskoffer oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Of je nu een fervente wielertoerist, een avontuurlijke mountainbiker of professionele wielrenner bent, je fietstrips in het buitenland doe je natuurlijk liefst met je eigen fiets. Maar niet elke vliegtuigmaatschappij gaat even flink met je spullen om. Daarom is het een toch meer dan een geruststellende gedachte te weten dat ook je bike in een goede, degelijke fietskoffer meereist.

Bovendien zijn onze fietskoffers opgewassen tegen alle weersomstandigheden — ze zijn compleet waterdicht en bieden dus een goed omhulsel voor je bike. Vaak bestaat zo’n koffer uit verschillende vakken, zodat je ook je spullen netjes geordend kan vervoeren.

Of je nu met het vliegtuig, de trein of met een autobus reist, voor de beste bescherming van je fiets huur je vanaf nu gewoon een fietskoffer.

  • Scicon AeroComfort MTB-daktent

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze koffer aan je vergelijkingslijst toevoegen.

SciconAeroComfort MTB
€ 75,00 per week

Het Italiaanse Scicon is ijzersterk in opberg- en vervoerstassen voor racefietsen en mountainbikes. Beschermend schuim op de juiste plaats zorgt voor een stabiel en veilig transport van je geliefde fiets.

Alternatieven voor deze Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer

Ontdek alle alternatieven …

Waarom een fietskoffer van Scicon huren?

Als ISO 2001- en VCA**-gekwalificeerd bedrijf dragen we veiligheid enorm hoog in het vaandel. Daarom staan we erop enkel kwaliteitsproducten te verhuren.

Het Italiaanse Scicon is ijzersterk in opberg- en vervoerstassen voor racefietsen en mountainbikes. Beschermend schuim op de juiste plaats zorgt voor een stabiel en veilig transport van je geliefde fiets.

  • 1

    Opgericht in de Italiaanse bakermat van de fietsindustrie. Scicon is dé pionier in de productie van harde fietskoffers. In 1989 presenteerde de Scicon-technici dan ook ‘s werelds eerste hardcase-fietskoffer, en dat op de EICMA-beurs in Milaan.

  • 2

    Een echt topmerk dat niet enkel problemen oplost, maar ook inspireert tot avontuur over de hele wereld. Moser, Cipollini, Pantani, Indurain, Bettini, Boonen, Froome, Contador, Nibali, Sagan, Pogačar, … — deze wielrenners vervoeren hun fiets in een Scicon-fietskoffer.

Hoe gaat het in z’n werk?

Overtuigd? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan. We doen je een scherp voorstel, specifiek op maat van jouw behoeften! Let op — reserveer tijdig, want in piekperiodes gaat het soms erg hard!

1

Hardcase of softcase?

Ga je met de auto? Dan geniet een softcase-koffer de voorkeur. Voor vliegtuigreizen raden we een harde koffer aan.

2

Offerteaanvraag

Dien je vrijblijvende offerteaanvraag in. Twijfel je? Wij adviseren je graag! We contacteren je zo snel mogelijk en geven de beschikbaarheden door. Waarborg? Daar doen we niet aan mee!

3

Pik ‘m op

Pik de fietskoffer op. Als je dat wil, geven onze experts je een verhelderende demonstratie.

4

Goede reis!

Vertrek zorgeloos op vakantie.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst