Enkel een dakdrager huren? Dat kan

Draagsystemen en dakdragers

Beschik je al over een dakkoffer of een dakgemonteerde fietsdrager? Geen probleem — wij verhuren de ideale dakdrager ook afzonderlijk.

Elke montage begint met een Thule-dakdrager. Voor elk merk en elk wagentype verhuren we de meest geschikte allesdragervoeten en draagstangen. Onze jarenlange expertise verzekert je van een feilloze, veilige montage.

Elke dag, soms of slechts zo nu en dan? Zware of lichte spullen? We beschikken over een dakdrager voor élke situatie. Sterke en duurzame stangen waarmee je alles wat je nodig hebt in stijl kan vervoeren.

Raadpleeg snel het overzicht van onze budgetvriendelijke, multifunctionele of brandstofbesparende dakdragers.

Vind het ideale draagsysteem voor jouw fietsdrager

Eenvoudige tot aerodynamische dakdragers – we hebben ze. Er zijn 5 beschikbare draagsystemen.

Deze allesdragerstang met een uniek tri-slot-ontwerp laat een probleemloze plaatsing van elke dakkoffer of dakgemonteerde fietsdrager toe. We beschikken over elke maat, zodat deze dakdrager optimaal op de daklijn van je wagen past.

Onze meest budgetvriendelijke oplossing. Deze oerdegelijke, vierkante laadstangen uit staal werden van een beschermende, zwarte kunststof coating voorzien. We beschikken over elke maat, zodat deze dakdrager optimaal op de daklijn van je wagen past.

Je beschikt reeds over een dakgemonteerde fietsdrager? Dan is deze Thule WingBar iets voor jou. Thules veiligste en stilste dakdrager zorgt ervoor dat je auto er zelfs nog beter uitziet. De geluidsniveaus en aerodynamica mogen door toepassing van vliegtuigtechnologie en windtunneltests tot de beste op de markt worden gerekend.

De Thule WingBar werd opgetrokken uit een lichtgewicht aluminiumsoort en heeft een maximale draagkracht van 100 kilogram. Het SwingBlade-uiteinde zwenkt open en maakt zo een volledige toegang tot de T-trackgleuf mogelijk. Dat maakt het erg eenvoudig om accessoires te installeren.

Vind je het ontwerp belangrijk? We beschikken ook over enkele matzwarte Thule WingBar-modellen. Voor deze matzwarte uitvoering wordt een toeslag van € 1,00 per dag verrekend.

Je beschikt reeds over een dakgemonteerde fietsdrager? Dan is deze Thule WingBar Edge iets voor jou. Thules veiligste en stilste dakdrager zorgt ervoor dat je auto er zelfs nog beter uitziet. De geluidsniveaus en aerodynamica mogen door toepassing van vliegtuigtechnologie en windtunneltests tot de beste op de markt worden gerekend.

De Thule WingBar werd opgetrokken uit een lichtgewicht aluminiumsoort en heeft een maximale draagkracht van 75 kilogram. Het lage profiel en de montage vlak boven het dak zorgen voor een verbluffende look en een verhoogde veiligheid om onder lagere doorgangen te rijden. De TrailEdge en WindDiffuser met geribbelde, rubberen invoegstrook leiden de luchtstroom om, en dat op een geruisloze en efficiënte manier — de Thule WingBar Edge heeft 55% minder luchtweerstand dan de Thule AeroBar.

We vonden geen accessoires die aan je zoekcriteria voldoen.
Raadpleeg het volledige overzicht of verwijder je ingestelde filters.

Dit zeggen onze klanten …

Een vlotte communicatie, advies op maat en een volledige dienstverlening … Maar wat vinden onze klanten van ons?

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst