Fietsdragers voor montage op het dak

De op het dak gemonteerde fietsdragers houden je fiets kilometer na kilometer stevig en veilig op zijn plaats. Ver weg van vuil, stof en slijk.

Enkele voordelen van dakgemonteerde fietsdragers …

  • Je fiets staat hoog boven de weg, verwijderd van modder en ander opspattend vuil. Beschikt je wagen over een trekhaak? Dan blijft deze vrij voor een caravan of aanhanger.
  • Dakgemonteerde fietsdragers van Thule zijn ontwikkeld voor een snelle en eenvoudige montage en houden je fietsen veilig en stevig op hun plaats.

We verhuren onder meer de Thule ProRide 591, testwinnaar bij één van de meest prestigieuze Europese producttests voor fietsdragers. Heb je reeds een fietsdrager? Dan kan je ook enkel het juiste draagsysteem huren.

Vind jouw ideale fietsdrager

Gebruik onderstaande filtermogelijkheden om de meest geschikte fietsdrager te vinden. Op basis van je filters vonden we … fietsdrager.

Dak
1 fiets

Een functionele en makkelijk te gebruiken op het dak gemonteerde fietsendrager die voldoet aan alle basisbehoeften. De stabiele uit titanium opgebouwde framehouder en stevige wielriemen met snelsluiting bieden een eenvoudige, maar doeltreffende en stevige fietsbevestiging.

Dak
1 fiets

De Thule OutRide 561 is een lichte en uit titanium opgebouwde fietsendrager voor één fiets. De spanriemen zijn eenvoudig verstelbaar en geschikt voor bijna alle soorten voorvorken. Je bevestigt de drager snel en eenvoudig op het dak en zet de fiets vast aan de voorvork. Hierdoor blijft het frame gevrijwaard van eventuele beschadigingen.

Dak
1 fiets

Deze dakgemonteerde fietsdrager laat je toe om snel en makkelijk je fiets vast te zetten — met de koppelbegrenzer hou je controle op de kracht die op het fietsframe wordt uitgeoefend. De grote, zachte en zelfklemmende kussens passen zich aan je fietsframe aan aan, waardoor het risico op schade aan het frame wordt beperkt. En dat alles zonder enig gereedschap.

Bovendien is deze Thule-fietsdrager één van de testwinnaars van een prestigieuze Europese producttest. Met deze Thule ProRide 591-fietsdrager eindigde Thule als eerste in een serie van tests van de Duitse Stiftung Warentest, die elk jaar in samenwerking met het Duitse ADAC en het Oostenrijkse ÖAMTC worden georganiseerd.

Dak
1 fiets

De nieuwste Thule Sprint XT 569-fietsdrager combineert veiligheid en gemak. Deze fietsdrager werd speciaal voor carbonframes ontwikkeld, en dit om een zo groot mogelijke bescherming van de fiets te kunnen garanderen. De fiets dient met de vork gemonteerd te worden.

Wij bezitten momenteel het exclusieve privilege als enige deze uitzonderlijke fietsdrager in de Benelux te verhuren!

Dak
1 fiets

De SeaSucker Talon-fietsdrager past op praktisch iedere auto en wordt gemonteerd door middel van vier krachtige vacuümcups. Met behulp van de universele HUSKE Mount kan je de drager uitrusten voor verschillende voorvorkaansluitingen, waardoor het geen probleem is om een fiets met schijfremmen of steekassen te vervoeren.

  • Flexibel — te bevestigen op staal of glas.
  • Veilig — elke vacuümcup kan een last tot 95 kilogram aan.
  • Gebruiksvriendelijk — eenvoudig te monteren en demonteren.
Dak
1 fiets

Het laden van je fiets is gemakkelijk dankzij de brede klem voor de steekas van de fiets. Geschikt voor fietsen met steekassen van 12 tot en met 20 mm, zonder extra adapters, maar ook geschikt voor fietsen met schijfremmen. Omdat deze ThrRide 565-fietsdrager uit titanium is opgebouwd, is het een erg lichte drager voor je fietsen.

Dak
1 fiets

De nieuwste Thule UpRide-fietsdrager combineert veiligheid en gemak. Deze universele dakgemonteerde en uit titanium opgebouwde fietsendrager maakt geen contact met het fietsframe — de geïntegreerde haak houdt het voorwiel stevig vast. Dat maakt deze fietsdrager uitermate geschikt voor carbonframes, fatbikes en fietsen met achtervering en bidonhouders.

We vonden geen fietsdragers die aan je zoekcriteria voldoen.
Raadpleeg het volledige overzicht of verwijder je ingestelde filters.

Dit zeggen onze klanten …

Een vlotte communicatie, advies op maat en een volledige dienstverlening … Maar wat vinden onze klanten van ons?

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst