Fietsdragers voor montage op de kofferbak

Beschikt je wagen niet over een trekhaak? Of monteerde je al een bagagebox op het dak van je wagen? Dan hebben wij de oplossing.

Al enige tijd verhuren we ook Thule-fietsdragers die een montage op de koffer of achterklep van je hatchback of sedan toelaten. Een stevige set van met rubber beschermde haken grijpt de boven- en onderkant van het kofferdeksel vast, zonder de wagen te beschadigen. Met de gepatenteerde FitDial-knop wordt een een onfeilbare greep op het koetswerk gegarandeerd.

Toch een trekhaak? Dan blijft deze vrij voor een caravan of aanhanger.

We verhuren onder meer de Thule Raceway 3B-fietsdrager, die een laadcapaciteit van twee tot drie fietsen biedt.

Vind jouw ideale fietsdrager

Gebruik onderstaande filtermogelijkheden om de meest geschikte fietsdrager te vinden. Op basis van je filters vonden we … fietsdrager.

Kofferbak
3 fietsen

Deze gloednieuwe fietsdrager van Thule biedt plaats aan twee of drie fietsen, en dat aan de hand van een vernuftig montagesysteem op de kofferbak van je sedan, hatchback of stationwagen.

Zoals je het van Thule mag verwachten, moet je geen schade aan je wagen of fietsen vrezen — een beschermende rubberen coating siert de cruciale onderdelen. De geïntegreerde riemen vergemakkelijken het beveiligen van de fietsen. Even zonder fietsen onderweg? In ingeklapte toestand neemt deze Thule RaceWay-fietsdrager bijna geen ruimte in.

We vonden geen fietsdragers die aan je zoekcriteria voldoen.
Raadpleeg het volledige overzicht of verwijder je ingestelde filters.

Dit zeggen onze klanten …

Een vlotte communicatie, advies op maat en een volledige dienstverlening … Maar wat vinden onze klanten van ons?

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst