Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager voor montage op de trekhaak

Met de Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager kan je tot drie fietsen vervoeren. De brede bandengoten laten je toe om e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen en fatbikes veilig te laden.

Wil je een vierde fiets vervoeren? Dat kan met de Thule Bike Adapter. Vermeld dit duidelijk in je offerteaanvraag!

De montage van deze fietsdrager is erg makkelijk — met slechts één beweging klik je de drager op de trekhaak vast. Ook je fietsen bevestig je moeiteloos aan deze fietsdrager. Met de meegeleverde sleutels vergrendel je elk onderdeel, zodat je veilig en zorgeloos onderweg bent. De ovaalvormige klemmen maken de drager geschikt voor ieder frametype.

Montage op de trekhaak

Verreweg de makkelijkste optie! Door de lage plaatsing moet je je fietsen nauwelijks optillen. Minder vermoeiend laden en afladen, dus! Bovendien blijft je dak vrij voor een dakkoffer, een kayak, …

Fietslaadvermogen van 3 fietsen
Op zoek naar een fietsdrager met een groter laadvermogen? Vergroot de capaciteit van deze fietsdrager met de Thule VeloSpace XT Bike Adapter met een extra fiets.
Vanaf € 15,00 per dag

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je de fietsdrager oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Ben je een fervent fietser? Dan komt er ongetwijfeld een moment dat je je fiets wil vervoeren — als je op vakantie gaat, als je aan de start van een wedstrijd wil staan of wanneer je ver van huis een ritje wil maken. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden en neem je mountainbike, trekfiets of racefiets overal mee naartoe!

Fietsdragers worden meestal op de trekhaak van je wagen geplaatst, maar ook het dak en de kofferbak of achterklep of koffer zijn mogelijk. De keuze van je fietsendrager hangt van verschillende factoren af.

 • Het aantal fietsen dat je wil meenemen — fietsdragers voor trekhaakmontage zijn erg makkelijk te installeren en bieden ruimte tot wel 4 fietsen. Dankzij het kantelsysteem kan je op elk moment in de koffer van je auto.
 • De afstand die je plant af te leggen — op het dak gemonteerde fietsdragers zijn aangewezen voor verre ritten en bieden het voordeel dat je op elk moment gemakkelijk in de koffer van je wagen kan.
 • De montagemogelijkheden van je wagen — beschikt je wagen niet over een trekhaak? Of monteerde je al een bagagebox op het dak van je wagen? Een fietsdrager voor de kofferbak of achterklep kan je zo installeren, zonder extra uitrusting. Op sommige modellen kan je tot 3 fietsen kwijt. Omdat je moeilijker in de koffer kan en het zicht naar achter beperkt wordt, is dit type vooral voor kortere trajecten geschikt.

Daarnaast hebben we ook heel wat accessoires voor fietsdragers om je fiets extra te beschermen of om het gebruikscomfort verder te vergroten.

Beschik je al over een dakkoffer of een dakgemonteerde fietsdrager? Geen probleem — wij verhuren de ideale dakdrager ook afzonderlijk. Ontdek al onze draagsystemen en dakdragers.

 • Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager
 • Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager
 • Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager
 • Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager
 • Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager

Beschikbare accessoires

Pak het nóg slimmer aan en combineer deze Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager met één van onderstaande accessoires!

Thule BackSpace XT

Een ideaal accessoire voor de Thule VeloSpace 3B-fietsdrager — combineer de laadruimte van deze koffer én vervoer een extra fiets.

Thule VeloSpace XT Bike Adapter

Vergroot de capaciteit van de Thule VeloSpace XT 938- en Thule VeloSpace XT 939-fietsdragers met een extra fiets.

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Thule VeloSpace XT 3B-fietsdrager dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze drager aan je vergelijkingslijst toevoegen.

Thule VeloSpace XT 3B
vanaf € 15,00 per dag

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

Andere fietsdragers voor montage op de trekhaak

Waarom een fietsdrager van Thule huren?

Als ISO 2001- en VCA**-gekwalificeerd bedrijf dragen we veiligheid enorm hoog in het vaandel. Daarom staan we erop enkel kwaliteitsproducten te verhuren.

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

 • 1

  Veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Doordachte systemen voor montage, demontage en bescherming van je dierbare bezittingen — veilig, uniek en gepatenteerd. Alle Thule-producten worden uitgebreid getest. Talrijke Thule-technici onderwerpen elke fietsdrager, fietskoffer en daktent aan de strengste tests om zo elk mogelijk veiligheidsrisico in te dijken.

 • 2

  Het juiste product voor jouw wagen of fiets. Thule voert testen uit met alle voertuigen op de markt en houdt zo rekening met de eigenheid van elke autoconstructeur. Daarnaast testen de Thule-ingenieurs alle combinaties met e-bikes, stads- en toerfietsen, trekkingfietsen, racefietsen en mountainbikes uit.

 • 3

  Elk Thule-product is TÜV-gekeurd en voldoet aan de criteria van de internationale City Crash-normen. Bovendien worden alle Thule-producten geleverd met vijf jaar garantie op ontwerp- en productiefouten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Overtuigd? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan. We doen je een scherp voorstel, specifiek op maat van jouw behoeften! Let op — reserveer tijdig, want in piekperiodes gaat het soms erg hard!

1

Montagemethode

Ga na hoe je je fietsen wil vervoeren — op de trekhaak, op het dak of op de kofferbak?

2

Offerteaanvraag

Dien je vrijblijvende offerteaanvraag in. Geef het merk en het type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2023, personenwagen. Twijfel je? Wij adviseren je graag!

3

Montage

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele montagemomenten voor. Waarborg? Daar doen we niet aan mee! Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale voetenset en montagekit.

4

Goede reis!

Vertrek zorgeloos op vakantie.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst